Ioan Popa ridică gradele în Spitalul Județean!

ioan popa
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Chiar dacă unitatea medicală se află în subordinea Consiliului Județean, primarul Reșiței nu rămâne nepăsător în fața nevoilor celui mai mare spital din Caraș-Severin.

Primăria Reșița anunță că a donat Spitalului Județean de Urgență din Reșița o centrală termică necesară pentru asigurarea căldurii în clădirea Staționarului 1. Valoarea investiției depășește 470.000 de lei, iar în demersul său Ioan Popa a fost susținut și de aleșii locali.

centrala termica spital resita

„Ținând cont de situația precară în care se află instalațiile de căldură de la Staționarul 1, ce necesită lucrări urgente de modernizare, Consiliul Local al Municipiului Reșița a aprobat, la solicitarea Consiliului Județean, transferul gratuit din patrimoniul municipiului Reșița către Spitalul Județean de Urgență a unei centrale termice de 300KW ”, transmit reprezentanții municipalității.

Instalația donată este compusă din cazan de apă caldă, pompă de recirculare, arzător modulant pe gaz metan și pompă circulație cu turație variabilă și are o valoare contabilă de 472.227 de lei.