Ioan Popa: „Oamenii stau cu schelele pe blocuri de un an de zile și înjură primăria!”

ioan popa

Municipalitatea scoate din nou la licitație reabilitarea termică a mai multor blocuri, după ce lucrările au fost sistate din cauza constructorului care nu a reușit să-și îndeplinească obligațiile contractuale.

Primarul Ioan Popa a anunțat că mai multe imobile din Reșița, printre care și Căminul nr. 3, unde-și au sediile Poliția Locală și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, vor fi reabilitate cu bani europeni. Pentru o parte dintre imobilele care urmează să fie supuse modernizării licitația se va relua pentru că firma care ar fi trebuit să execute lucrările de eficientizare energetică nu și-a mai putut respecta obligațiile din contract.

Vom reabilita pe fonduri europene, pe eficiență energetică, Căminul nr. 3, unde este Poliția Locală, Înmatriculările etc. De asemenea,  pentru Blocul 27, cel din Govândari, cel pe care l-am pornit și l-am oprit, s-au actualizat datele financiare astfel încât să-l putem scoate la licitație din nou. Aici vorbim despre patru contracte mari, care au eșuat toate: două blocuri la Gara Reșița Sud, un bloc în spatele Polivalentei, Blocul 25, și blocurile 20 și 27 din Govândari.”, a explicat Ioan Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Edilul este conștient de nemulțumirea locatarilor din blocurile respective, dar spune că până acum municipalitatea a fost captivă unui contract și nu a putut face nimic, însă dă asigurări că lucrările se vor realiza.

„Am avut o firmă din București, nu aș vrea să spun neserioasă, dar care nu a putut să ducă lucrarea la bun sfârșit, iar oamenii stau cu schelele pe bloc de un an de zile și înjură Primăria Reșița, neștiind că am fost captivi unui contract. Acum reactualizăm documentele, într-adevăr și materialele de construcții s-au scumpit, și rescoatem la licitație. Am discutat și cu reprezentanții ADR Vest, care au înțeles situația.”, a mai spus primarul Reșiței.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/