Ioan Popa: „Încheiem anul pe genunchi!”

primar ioan popa

2021 a fost un an complex, dar și complicat totodată, susține primarul Ioan Popa, care așteaptă ca în 2022 să culeagă o parte din roadele muncii depuse de echipa sa din primărie.

„Despre 2021 pot spune că a fost un an complicat, un an complex, un an în care am pregătit foarte mult proiecte din fișele de proiecte de pe ciclul 2021-2027. A fost un an complicat, pentru că a fost un an în care am realizat foarte multe documentații. Ele deja devin mature în 2022 și vom începe să culegem roadele.”, susține Ioan Popa.

2021 a fost pentru municipalitatea de pe Bârzava fructuos la capitolul modernizarea infrastructurii educaționale, clădirile mai multor unități de învățământ fiind reabilitate și eficientizate energetic cu fonduri europene.

„Am închis, în 2021, foarte multe proiecte, în special pe eficiență energetică. Licee, școli și grădinițe, proiecte aflate în diverse faze. Unele am reușit să le finalizăm, altele sunt în derulare. Ele vin unele după altele, iar norocul nostru este că avem și acești doi Jolly Jokeri, fostul Liceu de Construcții, cel din curtea universității, și fostul Liceu Tehnologic Cărășan din Govândari, unde mutăm elevii pe perioada lucrărilor. Au plecat cei de la Diaconovici-Tietz, au venit elevii de la Generală Nr. 6 și de la Gimnazială Nr. 2. Este un efort foarte mare pe care colegii noștri îl fac pentru a face aceste permutări. Deci, una peste alta, 2021 a fost un an greu, dar pe care îl încheiem pe genunchi și cu oboseală acumulată, dar și cu satisfacția că am reușit să facem multe lucruri din cele pe care ni le-am propus.”, a mai precizat Ioan Popa.