Ioan Popa aduce oameni cu bani în Caraş-Severin

Preşedintele PNL Reşiţa nu ascunde faptul că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean şi a făcut publice trei dintre obiectivele sale majore în cazul în care îi va lua locul lui Sorin Frunzăverde.

În cadrul celei mai recente conferinţe de presă susţinută de liderul PNL Reşiţa, acesta a dezvăluit primele trei lucruri pe care le va face dacă ajunge să fie ales şef al administraţiei publice judeţene. “O să aduc tot ce pot pentru absorbţie de fonduri europene. Îi aduc pe toţi tinerii deştepţi care sunt plecaţi pe afară şi îi pun la treabă pentru că aşa putem aduce bani mulţi”, a spus Ioan Popa.
În al doilea rând, cel mai bogat om din judeţ vrea să-i atragă în Banatul de Munte pe cei mai mari producători din Europa şi nu numai. “Vreau să fac o prezentare a judeţului, tot cu tineri, cu arhitecţi, şi apoi eu să plec lună de lună în Suedia, Franţa, Anglia. Iau Top 10 producători şi merg şi le arăt ce găsesc în Caraş-Severin. Aducem oameni cu bani de afară să facă investiţii”, susţine preşedintele PNL Reşiţa.
Un al treilea obiectiv major este stabilirea unei strategii pe termen lung pentru judeţ. “Vreau să fac o masă la care să adun doctori, ingineri, oameni importanţi din toate domeniile, să gândim o strategie de dezvoltare pentru următorii 25 de ani”, a mai spus Ioan Popa.

Comments

 1. Mitru says:

  „Vreau să fac o masă la …” Il sfatuiesc sa ia legatura cu primarul silvicultor Stepanescu pentru primi recomandari legate de lemnul de care ane nevoie pentru construirea mesei, nu de alta dar in USL deciziile trebuie luate impreuna.

 2. K2 says:

  esti un pupincurist de-al lui frunzaverde. Stepanescu si Ioan Popa o sa faca pentru Resita ce nu a facut frunzaverde si partidul lui in 10 ani

 3. DAN says:

  eu cred ca asta e combinatia ideala pt a scoate Resita din saracie si anonimat ..,, Stepanescu si Popa “

 4. tudor says:

  Spune-mi draga Marius, ce l-a impiedicat pe Stepanescu sa faca ceva pana acum, mandatul este la final, nu ? Nu mi-a dovedit ca si-a depasit conditia de padurar iar pe Ioan Popa il recomanda limbajul de lemn (uite, am gasit ce au in comun)

 5. tapinaru' says:

  Draga Tudor (postac PD-ist) ,
  O fi avand Taitelu’ limbaj de lemn , desi nu bag mana in foc nici pentru autorul articolului…, dar “realizarile” PD-ului din perioada Geenleafs te duc cu gandul la creiere de lemn . Cat despre Stepanescu , iti scriu cu litere mari ca sa pricepi : CL ESTE MAJORITAR PD(L)…

 6. resitzean says:

  tocmai am vazut emisiunea de pe realitatea in care era prezentat Semenicul! eu cred ca cu tot cu limbajul lui de lemn, Nelu Popa a demonstrat ca este un afacerist care doreste ca prin afacerile care le face sa ridice si judetul nostru! nu ca altzi asa zisi oameni de afaceri de carton care, fara pic de respect pentru comunitatea in care traiesc, s-au obijnuit cu tunurile…saracindu-ne pe noi toti, fara sa construiasca nimic! Pentru mine Nelu Popa Taietelu este un exemplu! ii doresc bafta la alegeri si in proiectele care le are pe viitor!