Ioan Cardaș, primarul comunei Victor Vlad Delamarina: Noi investiții în localitate sunt necesare

ioan cardaș (psd), primarul comunei victor vlad delamarina din judetul timis
untitled design set 970x90 px

Primarul PSD Ioan Cardaș, candidat pentru al treilea mandat de primar al comunei timișene Victor Vlad Delamarina, vorbește despre modul în care s-a schimbat comuna pe care o conduce în ultimii patru ani. 

Domnule Cardaș, al doilea dumneavoastră mandat de primar se va încheia în curând. Cum s-a schimbat comuna dumneavostră în acești patru ani?

Au fost patru ani în care am încercat și, cred eu, că am și reușit să îmbunătățim lucrurile în Victor Vlad Delamarina și în satele aparținătoare comunei noastre. Ne-am ocupat de reabilitarea drumurilor din comună, am realizat parcuri cu locuri de joacă pentru copii în Herendești, Pietroasa Mare și Victor Vlad Delamarina, am făcut un teren de sport în Honorici și așa mai departe. Dar cred că cel mai important proiect, unul la care s-a muncit enorm este legat de canalizarea în satele Honorici, Pădureni și Visag, lucrare la care vor începe lucrările în zilele imediat următoare. Finanțarea a fost obținută cu ceva timp în urmă, dar birocrația a întârziat începutul lucrărilor efective. Sunt bucuros că s-au rezolvat toate și putem să dăm drumul lucrărilor.

Ce v-ați propus pentru următorul mandat?

Avem proiecte importante care vor fi derulate în următorii patru ani cum ar fi introducerea gazului metan în comuna Victor Vlad Delamarina, proiect finanțat prin programul Anghel Saligny, reabilitarea Școlii Petroasa Mare și Victor Vlad Delamarina, construirea unei grădinițe în satul Petroasa Mare, realizarea trotuarelor în satele Petroasa Mare și Herendești sau modernizarea cabinetelor medicale din comună. Este mult de muncă, dar împreună cu echpa de consilieri și colegii din primărie le vom duce la bun sfârșit. Noi investiții sunt absolut necesare.

Orice comună din județ are nevoie de sprijin în derularea proiectelor din partea CJT. Cum a fost colaborarea dumneavostră cu Consiliul Județean Timiș?

Este un subiect despre care nu îmi face plăcere să vorbesc pentru că relația cu Consiliul Județean Timiș nu a fost cea mai bună, ca să nu mai vorbim de eficiență. Dar aceste lucruri se vor schimba în 9 iunie, când Alfred Simonis va deveni președintele CJ Timiș și vom avea o altă deschidere și abordare din partea dânsului. Lucrurile trebuie să revină la normal, sa fim sprijiniți de CJ Timiș pentru că o dezvoltare serioasă a comunelor se face mult mai ușor într-o colaborare, când ai sprijin, nu când se pun piedici. De accea îmi doresc ca Alfred Simonis să devină președintele Consiliului Județean Timiș.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș
Executat de Societatea S.C. Banat Mall Publimedia S.R.L
CUI mandatar financiar coordonator 21240002

( PE )

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/