Invitație la lopată! De la viceprimarul Vasile Paul!

explo 1000x200

Edilul Reșiței îi roagă pe cetățenii municipiului să se alăture acțiunii de deszăpezire a administrației publice locale!

Vasile Paul spune că în zilele de 4 și 5 ianuarie au fost efectuate lucrări pentru deszăpezire, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, pentru combaterea poleiului cu utilaje echipate cu lamă și răspânditor, pe arterele de circulație, pe podețe și poduri. Pe carosabil și în stațiile de autobuz s-a acționat cu clorură de calciu și sare, iar în perioada următoare vor fi în continuare întreprinse acțiuni pentru combaterea zăpezii și a poleiului, atât pe partea carosabilă a drumurilor locale, cât și pe străzile laterale, podețe și poduri.

„Având în vedere că Primăria Reșița face eforturi pentru menținerea în bună stare și deplină siguranță a părților din domeniul public care intră sub incidența atribuțiilor sale, avem rugămintea către Asociațiile de Proprietari din municipiu să participe activ prin deszăpezirea trotuarelor adiacente blocurilor de locuințe, pentru a evita eventuale accidente. Obligativitatea curățării trotuarelor este stipulată în HCL nr. 69/2014 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărie a Municipiului Reșița”, a transmis viceprimarul Reșiței.

banner 970 x 250