Pregătiri pentru pornirea producției la Reșița

Societatea care produce biciclete la Reșița întocmeşte, în această perioadă, actele pentru documentaţiile de proiectare şi urbanism pentru investiția „Sport City”. Aceasta se derulează în Zona Industrială Valea Ţerovei.

Marius Mihăilă, directorul societăţii reșițene spune că a întocmit un proiect tehnic, aprobat de partenerul francez. „Acesta presupune unificarea unor parcele concesionate şi cuprinderea în interiorul întregii suprafeţe a unor drumuri de incintă, realizate de administraţia locală prin proiectul de reabilitare a Zonei Industriale”, a spus Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Proiectul nu a fost realizat în conformitate cu suprafaţa concesionată. Prin urmare, societatea va reface proiectul şi va solicita un nou aviz din partea partenerului francez. Acest fapt va duce la întârzierea demarării lucrărilor de execuţie a investiţiei, programată iniţial pentru luna septembrie 2012.

În ceea ce priveşte angajările din alte localităţi, conducerea societății care produce biciclete susţine că nu a găsit suficient personal la Reşiţa. Din acest motiv, s-a recrutat personal din alte oraşe pentru care societatea va asigura transportul spre şi de la locul de muncă.