Investitori străini la Reşiţa! Primarul Nelu Popa: „Până în iulie se vor semna actele“!

Primarul Nelu Popa ştie ce ştie: în mai puţin de trei luni Primăria Reşiţa va oficializa intrarea unor noi investitori în Parcul Industrial.

Întrebat de Express de Banat care mai este situaţia în Parcul Industrial al Reşiţei, dacă şi când vor veni acolo investitorii mult-aşteptaţi, primarul Nelu Popa nu a vrut să ofere prea multe detalii, preferând să ne pună pe toţi în faţa unor lucruri concrete.

„Parcul industrial este curăţat, aranjat, iarba este tunsă. Autolivul funcţionează, se apropie de 1000 de angajaţi. Şi merg o dată pe săptămana în Parc cu câte un investitor. Suntem în discuţii avansate cu mulţi dintre ei, spanioli, germani, francezi, italieni. La momentul la care vom semna ceva, voi face public. Eu sunt convins că până în iulie 2018 se vor semna actele“, ne-a declarat Nelu Popa, primarul Reşiţei.

Edilul-şef al municipiului susţine aşadar acum, la sfârşit de martie, exact ceea ce anunţase în decembrie 2017. „Eu sunt convins că în primul semestrul al anului viitor vom avea cu siguranță cel puțin un contract semnat cu un investitor care să vină în parcul industrial”, declara Popa la momentul de bilanţ al anului trecut.

După relocarea Autoliv şi dublarea numărului de angajaţi ai companiei, în Parcul Industrial al Reşiţei au mai rămas disponibile 12-13 hectare de teren pentru potenţiali investitori.