Investițiile în drumuri de un milion de euro se apropie de final la Constantin Daicoviciu

Primarul Daniel Boambeș a efectuat o vizită pe teren pentru a vedea stadiul lucrărilor de asfaltare a drumurilor vicinale din comuna Constantin Daicoviciu.

După ce a fost terminat tronsonul Mâtnicu Mare – Prisaca, drum vicinal prin pomicultură, este gata și drumul Constantin Daicoviciu – Peștere.

Noi avem cuprinse în proiect 3 drumuri vicinale pe care le asfaltăm prin PNLD 2. Este vorba de 9,5 km în total, din care Mâtnicu Mare – Prisaca, care este gata, iar astăzi am terminat încă unul: Constantin Daicoviciu – Peștere în lungime de 3 km, drum vicinal prin pomicultură și ultimul tronson este Zăgujeni – Prisaca tot prin pomicultură.Valoarea investiției este de 1 milion de euro din fonduri guvernamentale. Am făcut o vizită pe teren pentru a vedea dacă astăzi termină și ultimele finisări și sunt mulțumit de lucrări, acum sunt gata”, ne-a precizat primarul comunei Constantin Daicoviciu. Ultimul tronson de asfaltat este drumul vicinal Zăgujeni – Prisaca, care este preconizat a se finaliza în luna august a acestui an.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro