INVESTIȚII. Încep lucrările de alimentare cu apă în cartierele mărginașe ale Reșiței!

Aleșii locali ai municipiului au aprobat astăzi valorile în ceea ce privește realizarea unor proiecte extrem de importante pentru oraș. Acestea se referă la alimentarea cu apă a cartierelor Secu, Cuptoare, Doman și Moniom, zone în care lucrările încep în această săptămână.  

În această săptămână, edilul-șef al Reșiței a dat avizul pentru începerea lucrărilor de canalizare în zonele din oraș care până acum nu au avut parte de civilizație la acest capitol. Vestea bună este că în aproximativ un an acestea se vor și încheia.

„Chiar în această săptămână am dat ordinul de începere a lucrărilor și iată că, după atâția zeci de ani, acestea se bucură de un bun început. Sper să se și încheie cât mai repede. Previziunile sunt pentru luna iunie a anului următor, dar bine ar fi să fie și alocate sume. Odată începute, este clar că se vor termina”, a precizat primarul Mihai Stepanescu, în urma ședinței de Consiliu Local de astăzi.

Pentru aceleași cartiere, planurile nu se opresc aici, pentru că pe viitor urmează să fie declanșate și lucrări de canalizare.

„Pentru rețelele de canalizare în cele 4 cartiere, documentațiile sunt depuse deja. Așteptăm forma finală a caietelor de sarcini, ca să putem demara procedura de achiziție, de licitație și la aceste servicii, de canalizare, urmând ca ulterior să vedem sursele de finanțare pentru asfaltarea străzilor, pentru că noi avem studii și pentru asfaltarea străzilor din cele 4 localități și în cele în care se lucrează acum pe POS Mediu 1. Este vorba de Țerova și Câlnic. Proiecte avem, este vorba și de bunăvoință și susținere, finanțare”, a adăugat Stepanescu.