Investiții importante și în 2020 la Oțelu Roșu. Luca Mălăiescu vrea și sală de sport, și bazin de înot acoperit

Primarul orașului Oțelu Roșu are gânduri mari pentru anul 2020, proiecte pe care le-a gândit alături de consilierii locali și care vor fi finanțate (majoritatea) din bugetul local al orașului, buget care, cu siguranță, va fi mai mare decât cel de anul trecut, este de părere edilul de pe Valea Bistrei.

Sala de sport nouă și bazinul de înot sunt doar două dintre proiectele ambițioase propuse de Luca Mălăiescu:

Bugetul total pe anul 2020 va fi estimat în funcție de încasări, eu cred că va fi mai mare, astfel că vom putea și să facem ce ne-am propus pentru anul în curs pentru cetățeni. Eu o să mă refer la prima parte a anul și vorbesc despre proiecte pe care cu siguranță le voi implementa până la finalul mandatului. Vom continua cu asfaltări în cartierul Gai, vom asfalta zona de garaje din cartierele Tineretului și Rozelor și vom asfalta străzile din Mal, toate acestea până în luna mai, valoarea estimativă a lucrărilor fiind de 600.000 de lei de la bugetul local. De asemenea tot în prima jumătate a anului vom pava toate aleile de la Gura Jgheabului, unde avem un proiect de modernizare și dotare cu mobilier urban nou, cu iluminat public nou și vom moderniza și locul de joacă din zona de agrement Gura Jgheabului, valoarea investiției este de 300.000 de lei.”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.

Edilul orașului de pe Valea Bistrei ne-a mai spus că și cartierul Tineretului este cuprins pentru lucrări de pavare la intrările în blocuri, care au rămas nefinalizate. De asemenea, are în vedere pavarea aleii care face legătura între cartierul Gai și strada Ecaterina Teodoroiu, precum și lucrările de pavare a străzii Crișan din cartierul Gai, toate cu o valoare de 200.000 de lei, bani care vor fi alocați tot de la bugetul local.

Dacă Luca Mălăiescu va fi reales primar, acesta are de gând să-și continue proiectele pe care le-a cuprins în planul de investiții pe anul 2020, anume construirea unei săli de sport și a unui bazin de înot.

Îmi doresc în special pentru tinerii din Oțelu Roșu construirea unui bazin de înot, care cel mai probabil va fi amplasat în cartierul Rozelor și care nu va fi la standarde olimpice dar va fi acoperit și dotat cu tot ceea ce este necesar. De asemenea am depus la Compania Națională de Investiții un proiect de construcție a unei săli de sport, lângă stadion pentru care așteptăm finanțarea de la Guvern. Nu în ultimul rând îmi doresc în zona de agrement Gura Jgheabului un teren de skateboard pentru tineri și montarea de aparate de fitness în aer liber așa cum există în multe parcuri publice și zone de agrement din țară.”, ne-a mai precizat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.