Investiții de aproape 14 milioane de lei în comuna Mehadica. Prin PNDL!

mehadica

Anunțul Ministerului Dezvoltării privind blocarea Programului Național de Dezvoltare Locală nu a afectat activitatea în toate localitățile cărășene. Spre exemplu, în comuna Mehadica lucrările sunt în plină desfășurare.

Primăria Mehadica este una dintre puținele unități administrativ-teritoriale din Caraș-Severin unde nu au fost sistate lucrările derulate prin PNDL, după anunțul de luna trecută al ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, cu privire la epuizarea fondurilor alocate acestui program de finanțare. Ba mai mult, cele două proiecte derulate de Primăria Mehadica prin PNDL 2, modernizare drum vicinal și reabilitare dispensar uman, sunt aproape gata, potrivit declarațiilor primarul Ion Urechiatu.

Avem în execuție un drum vicinal pe patru tronsoane, cu o lungime totală de 9,4 km, care face legătura între localitate și proprietățile cetățenilor. Lucrarea este realizată în proporție de 80%, iar până la sfârșitul anului constructorul este obligat prin contract să încheie. Și cred că o va face, pentru că a lucrat foarte bine, în ciuda blocării programului și a faptului că nu i s-a decontat nimic din lucrare. Suntem norocoși în privința aceasta. Valoarea investiției se ridică, pentru toate cele patru tronsoane, la 12 milioane de lei. Este aproape gata și modernizarea dispensarului. Și această lucrare se derulează tot prin PNDL2, iar valoarea proiectului este de 1,7 milioane de lei”, a explicat edilul.

leader board 728 x 90 px