Investiții de 350.000 în locuri de joacă!

po 1000x100px (3)

Municipalitatea din Caransebeș are în vedere, pentru primăvara acestui an, realizarea altor locuri de joacă pentru micii gugulani.

În acest scop, consilierii locali au aprobat documentația tehnico – economică cu privire la amplasarea a cinci locuri de joacă în zonele Țiglărie, Balta Sărată, Pipirig, Parc General Dragalina și Parc Teiuș. Investiția se ridică la 350.000 de lei.

Primăria a amenajat în anii trecuți 14 locuri de recreere și joacă pentru copii în cartierele urbei, însă 10 dintre acestea au fost distruse, în mare parte de nepăsarea părinților care ar fi trebuit să-și supravegheze copiii, dar și de tineri teribiliști sau comercianți de fier vechi. Pe lângă aceștia nici pensionarii nu s-au împăcat cu ideea ca liniștea lor să fie perturbată de gălăgia și zarva produsă de cei mici.

banner 1000 x 100 hd

Potrivit primarului Marcel Vela au fost înregistrate foarte multe solicitări din partea pensionarilor cu privire la desființarea unor spații de joacă pentru păstrarea liniștei, cum ar fi cartierul Racoviță.

Edilul urbei anunță că investițiile continuă în realizarea de locuri de joacă, însă spațiile vor fi date în grija asociațiilor de proprietari în baza unui protocol încheiat între cele două părți. În acest fel va exista un președinte de asociație care să le îngrijească și să le supravegheze, iar cheltuielile care intervin cu reparațiile și amenajările suplimentare vor fi suportate de Primăria Caransebeș.

03 britannia 1000 x 100 gif