Investiții de 2,7 milioane de lei în conductele de gaz, în 2016!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Compania de gaz susține că a investit considerabil din 2005 până în prezent, pentru modernizarea și extinderea a 176 kilometri de rețele de distribuție a gazelor naturale din județul Caraș-Severin, cele mai importante investiții fiind derulate la Reșița, Caransebeș, Oțelu Roșu, Bocșa și Var.

Doar anul trecut, compania a modernizat reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Caraș-Severin pe o lungime de circa 21 kilometri, din care peste 12 kilometri de conducte și branșamente au fost înlocuiţi în municipiul Reșița. Valoarea totală a proiectelor de  investiţii derulate de companie în 2015  în judeţ a depăşit 3,7 milioane de lei. Pentru acest an, E.ON Distribuție România are ca obiectiv modernizarea a circa 13 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din judeţul Caraș-Severin, valoarea estimată a proiectelor de investiţii depăşind 2,7 milioane de lei.

În municipiul Reșița se vor moderniza peste 3,5 kilometri din rețeaua locală, în principal pe străzile Rândul 2, Rândul 3, Terovei, Barbu Lăutaru, Mociur, și Grigore Alexandrescu. Investiții importante vor viza în acest an atât municipiul Caransebeș, cât și localitățile Oțelu Roșu, Obreja, Var, Iaz, Zăvoi, Valea Bistrei și Voislova, unde se vor moderniza în total 9 kilometri de rețea de gaze naturale.

La nivelul întregii companii, prezentă în 20 de judeţe, reţeaua de gaze naturale a fost modernizată pe o lungime de aproape 6.350 de kilometri şi a fost extinsă pe o lungime de circa 1.250 de kilometri.

Efortul investiţional al E.ON în cei 10 ani de prezenţă în România a totalizat peste 5,12 miliarde de lei (aproximativ 1,3 miliarde de euro).

promovare banner maxagro Muzeul TM

Creşterea siguranţei consumatorilor depinde în egală măsură de modernizarea reţelei şi de modul în care sunt folosite diversele surse de energie.

În acest an, compania va continua investiţiile în modernizarea reţelei, pentru creşterea siguranţei și a calităţii serviciilor oferite clienţilor, dar şi campaniile de conştientizare a populaţiei privind respectarea cu stricteţe a regulilor de utilizare a surselor de energie.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/