Investiții de 1,5 milioane de euro pentru repararea străzilor din Timișoara

reparatii strazi

Pe mai multe străzi din Timișoara se realizează, în această perioadă, lucrări de reparații, având în vedere faptul că traficul este mai redus. Primăria anunță că a fost alocată o sumă care se ridică la 1,5 milioane de euro.

Mobilizare mare, în această perioadă, pe mai multe străzi din Timișoara. Echipele Societății de Drumuri Municipale intervin pentru a realiza o serie de lucrări de reparații, având în vedere faptul că în această perioadă traficul este mai redus.

Principalele intervenții vizează prevenirea degradării carosabilului, refacerea stratului de uzură pe carosabil și trotuare și, un lucru care îi va bucura pe șoferi, aducerea la nivel a gurilor de canalizare ori pluviale”, a precizat Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.

Printre arterele pe care se intervine se numără Calea Sever Bocu, unde a fost schimbat stratul de la Sf. Apostoli Petru și Pavel până la ieșirea din oraș, iar acum urmează decaparea stratului de uzură până la strada Amurgului.

De asemenea, pe Gheorghe Lazăr, segmentul dintre Circumvalațiunii și Cetății are finalizată prima bandă, destinată pentru pista de biciclete și locuri de parcare în paralel cu drumul. Strada va avea o înfățișare nouă la finalizarea lucrărilor.

Alte artere aproape de finalizare sunt: strada Andrei Șaguna/Calea Dorobanților, Bulevardul 1 Decembrie și strada Drubeta/Ivan Petrovici Pavlov.

Valoarea estimată a acestor reparații este de aproximativ șase milioane de lei.