Comuna Zăvoi primește peste 27,6 milioane de lei pentru dezvoltare

În urma evaluării făcute de Ministerul Dezvoltării cu privire la finanțarea obiectivelor de investiții prin Programul Național „Anghel Saligny”, comuna Zăvoi primește una din cele mai mari sume din Caraș-Severin, peste 27,6 milioane de lei.

Pentru primul proiect – reabilitarea și modernizarea drumurilor din localitățile Valea Bistrei, Zăvoi și 23 August – Ministerul Dezvoltării alocă 4 milioane de lei, iar pentru extinderea canalizării menajere în localitățile Măru, Măgura și Voislova, alți 23,6 milioane de lei.

„Sunt mai mult decât mulțumit pentru finanțarea primită pentru că vom putea pune la punct infrastructura rutieră în localitățile Valea Bistrei, Zăvoi și 23 August, iar la Măru, Măgura și Voislova vom extinde rețeaua de canalizare. În plus, o veste bună pentru noi este și finanțarea obținută de Consiliul Județean pentru drumul Zăvoi – Poiana Mărului, tronsonul de 24 de kilometri, care va fi reabilitat tot prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny»”, ne-a declarat primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei.