Investiții de 472.000 de euro, aproape de finalizare! Halici, zonă rezidențială pentru gugulani!

Una dintre cele mai așteptate investiții se apropie serios de finalizare la Caransebeș. Zona Halici are deja o cu totul altă înfățișare, iar spațiile verzi, aleile și locurile de parcare amintesc serios de o zonă rezidențială.

Aproape un milion de lei au fost investiți pentru ca locuitorii din zona Halici să se bucure de străzi, parcuri și parcări la standarde europene. O suprafață totală de 4.200 de metri pătrați a beneficiat de reabilitare, iar aleile proaspăt pavate, spațiile verzi, locurile de joacă pentru micuți și locurile de parcare au început deja să schimbe aspectul zonei.

Proiectul este aproape de finalizare, iar pentru ca peisajul să fie complet, administrația locală are încă planuri mari care să aducă îmbunătățiri zonei. Astfel, se mai are în vedere amplasarea mai multor felinare care să asigure iluminatul public, dar și construcția unor foișoare unde cetățenii pot petrece timpul liber. De asemenea, spațiile verzi vor fi completate perfect cu mai mulți tei care urmează să fie plantați.

Locurile de parcare vor aduce și ele multe beneficii zonei. În cazul în care locatarii zonei nu vor avea nevoie de locuri de parcare, acestea vor fi repartizate spre restul cetățenilor sau chiar scoase la licitație.