„Investim sute de mii de euro să aducem lotul olimpic și riscăm să-l pierdem pentru 30.000 de lei?”

ioan popa

Mâhnit din cauza faptului că imaginea Reșiței e pătată din cauza a doar 30.000 de lei, primarul Nelu Popa anunță că suportă de la bugetul local costurile reparației la sala de sport în care se pregătesc cei mai valoroși tineri gimnaști din România!

În condițiile în care municipalitatea a cheltuit peste 100.000 de euro ca să modernizeze hotelul în care sunt cazați gimnaștii lotului olimpic de juniori, tocmai pentru ca Federația Română de Gimnastică să accepte revenirea sportivilor în orașul de pe Bârzava, primarul Popa nu poate înțelege de ce i s-a ascuns că în sala de gimnastică plouă cu găleata și că sportivii se vor muta la București pentru a se pregăti participarea la Campionatele Mondiale, din luna martie a anului viitor.

„Am avut o colaborare excepțională cu Dan Grecu, am făcut investiții importante pentru a readuce lotul la Reșița. Tot timpul am ajutat când ni s-a cerut ajutorul. Sala și hotelul în care stau sportivii nu sunt ale Primăriei Reșița, dar asta nu ne-a împiedicat să investim acolo. Nici eu, nici colegii mei din Primărie nu am cunoscut problemele de la sala de gimnastică. Dacă am fi știut că plouă în sală am fi rezolvat problema imediat, în câteva zile. Suntem dispuși și acum să suportăm costurile, să facem lucrările necesare. Mă întreb de ce nimeni nu ne-a sesizat, de ce nimeni nu ne-a cerut ajutorul. De ce e nevoie oare să aflăm din presă astfel de lucruri? Adică investim sute de mii de euro pentru a aduce lotul olimpic la Reșița și riscăm să-l pierdem pentru 30.000 de lei? Primăria Reșița e dispusă să rezolve această situație neplăcută.”, a declarat edilul Reșiței pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI:

Reșița și România se fac iar de râs! Lotul olimpic de gimnastică, în apă și igrasie înaintea Campionatului Mondial! (UPDATE)