Investește în stabilitatea viitorului tău financiar cu Welthee

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Trăim vremuri extraordinare, atât din punct de vedere al progresului realizat în multiple domenii, cât mai ales în sfera posibilităților de materializare a ideilor și proiectelor, care poate cu mai puțin de un deceniu în urmă păreau imposibil de realizat.

Afaceri care se lansează peste noapte, companii ce devin cunoscute după un clip viral, oameni care au acces la informații financiare și platforme de investiții la doar un click distanță – totul susținut de un context digital fără precedent.

publicitate online in ziar Express de Banat

Totul e în mișcare, totul se schimbă cu o viteză amețitoare, așadar pare o utopie să vorbim despre stabilitatea unui viitor financiar, din moment ce instabilitatea pare a fi singura constantă. Și totuși, dacă e să ne raportăm la investițiile financiare de tipul activelor digitale din sfera crypto, în ciuda volatilității pregnante din piață, pare să fie un lucru cert că trăim vremurile perfecte pentru a investi.

Ceea ce traversăm astăzi din perspectiva tehnologiei blockchain și a industriei crypto seamănă cu ceea ce a reprezentat la începutul anilor `90 internetul. Să ne reamintim cum în anul 1995 internetul a început să fie comercial odată cu apariția SSL-ului. Deși existau firme online înainte de 1995, abia în acest an, odată cu apariția inscripției SSL creată de Netscape au fost permise tranzacțiile online financiare devenind mai sigure (cum ar fi plățile cu cardul). Apoi, o dată cu apariția Google pe internet, în 1998 a fost revoluționat felul în care oamenii căutau informațiile pe internet.

Astăzi, vedem cum digitalizarea și avansul tehnologic au invadat toate domeniile. Și mai mult decât atât, am ajuns să vorbim cu abordabilitate despre terapiile genetice care pot reversa timpul, despre tehnologii genetice care reproduc organe în mod artificial și tot felul de biotehnologii avansate, despre transfer de date în tip real, de smart contracts sau tranzacții prin blockchain fără intermediere bancară.

Descentralizarea și democratizarea, fără nici o exagerare, sunt o certitudine pentru viitorul multor industrii, inclusiv în sfera proiectelor de investiții în portofolii financiare, accesibile până de curând doar jucătorilor cu putere de investiție semnificativă.

Pe piețele crypto, după ani de agitație și volatilitate, era necesară apariția unor proiecte care să echilibreze această discrepanță și să democratizeze accesul micilor investitori la piața de investiții, crypto și non-crypto. Un rol semnificativ în descentralizarea sistemului de investiții financiare pe piața activelor financiare digitale și non-digitale îl va avea Welthee, care deja a început implementarea sistemului de facilitare a investițiilor cu până la zero risc pentru cei care vor să investească sume accesibile, pentru început, și să aibă posibilitatea de a-și alege riscul financiar.

Simplu, inovator și bun pentru viitorul tău financiar. Descoperă mai multe despre Welthee, your financial buddy.

1000x100 (3)

Dacă e să vorbim de investiții și securizarea unui viitor prosper, majoritatea oamenilor văd o singură soluție financiară, cea clasică, în care muncesc din greu ca angajați într-o companie, economisesc sau fac împrumuturi și își cumpără cele necesare. Dar asta nu înseamnă prosperitate. Prosperitatea nu vine cu un grad de îndatorare, nu creează disconfort emoțional și psihic.

De aceea, Welthee și-a propus să vină cu o altă abordare, diferită de cele de până acum, prin care fiecare om prosperă și asta pentru că există mai multe opțiuni decât cele clasice.

Welthee este un ecosistem dedicat investițiilor financiare, crypto si non-crypto, pentru aceia care își doresc sa investească sume peste 50$, fără comisionare, cu posibilitatea de selectare a procentului de risc, între aproape de 0 si 100%.

Conceptul pe care se bazează este unul inovator față de bursele de investiții clasice, nefiind necesare cunoștințe solide în trading. Welthee te împuternicește să investești într-un viitor financiar mai bun. Alegi suma pe care o investești, îți alegi portofoliile și procentul de risc, iar sistemul bazat pe AI lucrează pentru tine.

Simplu, inovator și bun pentru viitorul tău financiar. Descoperă mai multe despre Welthee, your financial buddy.

Care e planul pentru a ajunge la stabilitatea financiară a viitorului tău?

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/