Curge cu premii la Casa Alex din Caransebeș. Nu le rata!

Produse de calitate, profesionalism și varietate însumează un business de succes și clienți fericiți, iar magazinul de bricolaj Casa Alex din Caransebeș răsplătește fidelitatea cu un SUPER GIVEWAY!

Sfârșitul lunii mai aduce doar premii surpriză pentru clienții unuia dintre cei mai importanți retaileri din zona Banatului. Casa Alex din Caransebeș forțează vara cu un SUPER GIVEAWAY. Ce înseamnă asta? În perioada 24- 31.05.2021 reprezentanții magazinului organizează o tombolă cu premii pe care nu le poți rata:

I. Combină frigorifică Heinner HC-V268 CLASA F+ ;
II. Televizor LED HD Vortex V32TPHDE1 80 CM;
III. Tesla Smartphone 3.4 BLACK;
IV. 5 vouchere de cumpărături în valoare de 100 RON folosite exclusiv în magazinul Casa Alex din Caransebeș.

leader board 728 x 90 px

Acest concurs nu percepe nicio taxă și poate participa orice persoană fizică care are împlinită vârsta de 18 ani și este client existent sau client nou al magazinului. Pentru a intra în competiție, cei interesați trebuie să dea like paginii de Facebook Casa Alex Caransebeș:  https://www.facebook.com/casaalexcaransebes , să eticheteze trei prieteni într-un comentariu din postare și să distribuie public anunțul făcut de către aceștia, iar luni,  31 mai, va avea loc marea extragere, când vor fi dezvăluiți fericiții câștigători ai promoției #CasaAlex #Caransebeș.

Multitudinea de soluții și produse pentru casă sunt mereu la dispoziția clientului, la un preț avantajos, iar dorința de a dezvolta și de a păstra o relație de lungă durată cu clienții este punctul forte al angajaților magazinului, fapt pentru care, Casa Alex, în momentul de față, se numără printre cei mai buni „jucători” de pe piața de retail din vestul țării.

De la mobilă pentru bucătărie, produse de grădinărit, la gresie sau faianță, în magazinele Casa Alex varietatea este la ea acasă, iar tu tot ce trebuie să faci este doar să te inspiri din paleta largă de produse pentru a-ți reamenaja casa după bunul plac. Până și grădina poate fi cochetă cu produsele și accesoriile de grădinărit și camping, iar prietenii tăi vor fi plăcut surprinși să vadă noile achiziții.

De asemenea, la Casa Alex, niciun weekend nu trece fără a se bucura de câte o promoție. Astfel că 29 și 30 mai, sunt zilele de HAPPY WEEKEND, cu 10% REDUCERE, la toată gama de:

➡ACCESORII ELECTRICE;
➡CORPURI DE ILUMINAT;
➡TABLOURI ȘI SIGURANȚE;
➡PRIZE ȘI ÎNTRERUPĂTOARE;
➡CABLURI ȘI CONDUCTORI.

Autor: Iulia Vlad