„Învață să salvezi o viață!”, în centrul Timișoarei

invata sa salvezi o viata in timisoara
Cuib de vise 1000x100

Oamenii din Timișoara sunt invitați să învețe să salveze o viață, chiar în centrul orașului. Inițiativa este menită să reducă numărul victimelor din accidentele rutiere.

Cea de a treia ediție a campaniei „Învață să salvezi o viață!” – acțiune de responsabilizare a tuturor participanților la trafic, devenită deja o tradiție a orașului de pe Bega, are loc duminică, de la ora 14:00.

„Duminică ne unim din nou forțele pentru creșterea siguranței rutiere. Așadar, pe platoul din fața Operei, va fi pusă în scenă simularea unui accident rutier cu trei victime, rezultat în urma coliziunii dintre două autoturisme, care au încercat să evite o trotinetă, având în vedere numărul mare de incidente cu această categorie de participanți la trafic. În cadrul acțiunii, vor fi expuse două mașini avariate în urma unui accident rutier grav, patru mașini de concurs, două monoposturi și 30 de motociclete”, spun organizatorii.

Prticipanții vor vedea și un exercițiu de descarcerare și demonstrații de prim ajutor acordat victimelor din autoturism. Vor afla, de asemenea, cum se aplică corect regulile din trafic.

publicitate si promovare in ziar

 

 

 

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/