Inundațiile au distrus, Guvernul repară. Primarul Mălăiescu a trecut podul… pe lista urgențelor

Podul din Oțelu Roșu, distrus de inundațiile din primăvara acestui an, va fi reabilitat din bani guvernamentali. Primarul Luca Mălăiescu spune că în acest fel oamenii vor ajunge mai repede la grădinile din zona Cireșa.

Fondurile au fost primite după ce s-a realizat un proces-verbal cu toate pagubele produse în urma inundațiilor. În urma analizei guvernamentale, s-a primit o primă tranșă de bani pentru reparații la clădirea Primăriei și la Liceul Bănățean, iar a doua tranșă a fost alocată pentru reparații la podul care leagă orașul Oțelu Roșu de grădinile oamenilor din Cireșa.

„Am primit o sumă de 216.000 de lei pe calamități de la Guvern. Din acești bani vom reabilita podul de la Cireșa, care lega, de fapt, Cireșa de grădinile oamenilor. În urmă cu 3-4 luni, când au fost inundațiile provocate de ploile torențiale, s-a măcinat materialul din fundația podului, iar din acești bani vom efectua lucrări de rezistență la fundație.”, a declarat Luca Mălăiescu.

Primarul din Oțelu Roșu a mai precizat că, dacă banii nu vor fi suficienți pentru realizarea întregii lucrări, vor fi alocate sume și de la bugetul local.

Sursă foto: Arhivă