Curățenie second-hand, singura variantă! Managerul Transal Urbis, sătul de reparații

În lipsa proiectelor europene pe care Transal Urbis le-ar putea implementa prin Primăria Caransebeș, vor fi achiziționate în leasing autospeciale la mâna a doua pentru mărirea parcului auto al serviciului de salubritate.

Managerul societății, Ovidiu Chimigeriu, a precizat că prioritatea Transal Urbis este îmbunătățirea parcului auto pentru că autoutilitarele sunt vechi și necesită bani pentru reparații din ce în ce mai des.

„Noi acum ne axăm pe schimbarea parcului auto vizavi de auto-compactoarele pe care le deținem. Ele au fost achiziționate acum 10-11 ani. Sper eu anul acesta, dacă nu anul viitor, dacă nu reușim accesarea unui fond european, să începem să achiziționăm din bugetul propriu. Acum deținem 3 auto-compactoare de gunoi și ne dorim achiziția a încă două însă, cum noi sunt foarte scumpe, cel mai probabil vor fi cumpărate second-hand. Un auto-compactor nou este la 125.000 euro, iar second-hand, cu un an de fabricație mai nou, o să le luăm probabil pe leasing la kilometri mai puțini și într-o stare tehnică bună, la un preț de 35.000 de euro.”, a declarat managerul Transal Urbis.

Ovidiu Chimigeriu a mai precizat că restul parcului auto a fost reparat, doar anul trecut investindu-se în jur de 60.000 de lei în reparații și piese de schimb.