Întreruperi de energie electrică în opt localităţi cărăşene. Cauza: viscolul și ninsorile abundente de astăzi

Echipele de intervenție ale E- Distribuţie Banat sunt pe teren în zonele afectate de ninsoarea şi viscolul din ultimele ore. Probleme apărute în opt localități cărăşene. 

Din cauza codului portocaliu şi galben de ninsori și viscol în rafale de vânt puternic, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Banat. La ora 16 în judeţul Caraș Severin erau nealimentate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 8 localităţi: Reșița, Berzovia, Fârliug, Forotic, Doclin, Dognecea, Târnova, Ramna.

În teren se află 5 echipe de intervenție ce vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de circulaţia rutieră dificilă. „Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent, şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție”, se arată în comunicatul reprezentanților firmei de distribuție a energiei electrice.

foto: tion.ro

banner 1000 x 100 hd