Între hore și joc, la Măureni și Șoșdea, cu muzică de top

ruga maureni

Primarul Brian Filimon îi așteaptă pe localnici și nu numai să participe de Rusalii, și o săptămână mai târziu, la Ruga de la Măureni și Șoșdea.

Dublu eveniment în comuna Măureni, anunțat de primarul Brian Filimon. Vor fi două weekenduri de joc și voie bună, cu interpreți și soliști de top. Starul petrecerilor se va da la Măureni. Programul pregătit atent de organizatori îi va aduce în prim-plan, duminică, 4 iunie, pe îndrăgiții interpreți Georgiana Vița și Ion Dragomir Papu, alături de Formația Timișul Jr., iar luni, 5 iunie, vor face spectacol Bogdan de la Ploiești, Ramona Faur, Costy Deoancă, Andrada Cerna, formația Cristi Neag și DJ Loco.

O săptămână mai târziu, în 11 și 12 iunie, Ruga se mută în satul Șoșdea. Atmosfera va fi întreținută duminică, 11 iunie, de Denisa Țanigoi, Lioara Boșcu, Lăzărică Imbrescu și formația Maistorii, iar luni, 12 iunie, de Mihaela Petrovici și artista Cristina Pucean.

Vor fi, așadar, patru zile de joc și voie bună la Măureni și Șoșdea, cu invitați pe măsură. „Ne-am dorit să organizăm nu unul, ci două evenimente, pentru fiecare localitate în parte. Așteptăm ca oamenii să ne fie alături în număr cât mai mare și sperăm ca artiștii pe care îi vom aduce în fața lor să le ajungă la suflete.”, a spus primarul Brian Filimon.