Intră în spiritul sărbătorilor făcând o faptă bună! Spectacol caritabil la Cinematograful Dacia din Reșița

Dacă vrei să fii părtaș la o binefacere, vino la Cinematograful Dacia din Reșița și contribuie la strângerea fondurilor necesare unui transplant cu celule stem.

Olimpia-Georgiana Vlăduț, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticată cu retinopatie pigmentară de la vârsta fragedă de 17 ani. Aceasta are nevoie de un transplant cu celule stem, ce poate fi realizat tocmai în China. Din păcate, costul transplantului este unul foarte mare, fapt pentru care s-a organizat un spectacol caritabil pentru ca Olimpia să poată fi ajutată.

Oana Filip, din cadrul UEMR – unul dintre coordonatorii evenimentului, împreună cu studenții Facultății de Științe Sociale, specializarea Asistență Socială, în colaborare cu Asociația Medicală Sfinții Cosma și Damian, Primăria Reșița, Episcopia Caransebeșului și Asociația tinerilor ortodocși din Banatul de Munte, organizează un spectacol caritabil: „Împreună pentru Olimpia –  Suflet pentru Suflet”.

Intrarea la spectacol se face pe baza unei donații de 15 lei, sumă care poate este nesemnificativă pentru unii, dar cu siguranță este importantă pentru Olimpia-Georgiana Vlăduț.

Având ca invitat special pe maestrul Dan Puric, luni, 2 decembrie, laora 17.00, la Cinematograful Dacia poți lua parte la strângerea banilor necesari pentru transplantul cu celule stem care necesită suma totală de 21.200 de dolari.

În urma evenimentului ce se află la a 15- a ediție, banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați în totalitate tinerei Olimpia.

Detalii și rezervări bilete – la numărul de telefon 0763.675.217.

Împreună se poate face o faptă bună!