„După toate, vii și pozezi în fata morgana. Nu cred că este onest și civilizat!”

Pozitivi și încrezători, membrii Partidului Național Liberal, în frunte cu președintele filialei reșițene, Ioan Popa, nu au nicio îndoială că duminică se va vota în număr foarte mare Klaus Iohannis.

Primarul liberal Nelu Popa, alături de mai mulți colegi de partid, a participat astăzi la o conferință de presă organizată de filialele PNL Reșița și Caraș-Severin. Popa a ținut să puncteze câteva lucruri legate de finalul campaniei electorale din turul II pentru președinția României: „Acum, pe ultima sută de metri, câteva mesaje importante pentru electoratul din Banatul de Munte, din Reșița, astfel încât duminică cei care merg (și sperăm să fie un număr cât mai mare la vot) să voteze în deplinătatea cunoștintelor legate de ce se întamplă în viața politică națională și în viața politică a zonei pe care o reprezentăm. Eu sunt convins că reșițenii, cărășenii vor ieși la vot. Partide ca USR PLUS, PMP, UDMR, ALDE vor veni și vor vota cu Iohannis. Poate că omul este mai lent, vorbește mai încet, dar este omul care a garantat în cei 5 ani de mandat apartenența noastră la UE, a garantat că ne îndeplinim atribuțiile pe care ni le-am asumat în NATO, că respectăm bugetele solicitate de apărare de 2%. A fost, practic, ultima redută în fața tendințelor de demolare a justiției în România.”

Nelu Popa, fără ocolișuri, face referire și la Viorica Dăncilă: „Nu poți să pari un garant al democrației și al iubirii de români atât timp cât ai girat schimbarea legilor justiției sau ai încercat să mușamalizezi ceea ce s-a întâmplat în 10 august la București. După toate, vii și pozezi în fata morgana. Nu cred că este onest și civilizat!”.

Deși a mai spus-o, Nelu Popa reamintește că dacă era în locul lui Iohannis, nu ar fi acceptat o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Ar fi însemnat să o valideze, explică primarul.

„Sunt convins că duminică se va vota masiv Klaus Iohannis!”, a concluzionat Nelu Popa.