Într-un viitor incert se discută despre certitudine și siguranță, cel puțin în domeniul imobiliar

picnic iulius1000x100

Schimbările majore pe care le-am resimțit în acest an, 2020, un an guvernat de criză sanitară și economică au condus automat la o declasare a valorilor pe toate palierele de activitate, prudența fiind acum cea care dirijează toate acțiunile oamenilor, mai ales în domeniul imobiliar. Complexul rezidențial City Center este conceptul actual, modern, perfect adaptat nevoilor pieței.

În doar câteva luni de la declanșarea pandemiei întregul set de valori, conduite și stil de viață, pare de nerecunoscut. Anul în care situația sanitară a pus lacătul pe companii, școli și viață socială va rămâne pentru mult timp ghidul unor noi strategii de supraviețuire, atât în plan economic, cât și în cel privat. Faptul că ne aflăm într-o lungă perioadă de incertitudine, conduce automat și la alte planuri de viitor mult mai prudente și durabile. Unul dintre domeniile care a resimțit puternic această criză este și cel imobiliar, dar care s-a pliat imediat după noile schimbări și cereri. City Center, complexul rezidențial din Reșița, a scos pe masă asul din mânecă.

leader board 728 x 90 px

City Center – Securitate, Confort și Calitate

Izolarea în perioada de urgență a dus automat la creșterea numărului de membri într-o casă, iar acest fapt a dezvăluit atât plusurile cât și minusurile, toate corelate într-o singură idee: un cămin confortabil, departe de zonele aglomerate, cât mai aerisit și confortabil pentru toți membrii familiei, schimbând astfel pe termen lung criteriile de selecție în zona imobiliară.

Previziunile pentru perioada următoare, raportate la sentimentul fricii aflat în strânsă dependență de rezultatele prezentate de lumea medicală, par să estompeze aceste comportamente de teamă, urmând ca cele care țin de securizare, confort și calitatea vieții să se accentueze.

Mai exact se înrădăcinează noi tendințe – cum ar fi evitarea zonelor rezidențiale din zonele de tranzit aglomerate si dorința de zone rezidențiale aerisite cu acces facil la operatori economici sau instituționali. Doar cei care au experimentat pe propria piele izolarea timp de câteva luni într-un apartament mic, pot înțelege perfect ideea unui spațiu generos și de ce nu, a unei terase sau a unei grădini.

Cifrele publicate până acum în România susțin ipoteza potrivit căreia evenimentele prin care am trecut împreună de-a lungul acestui an au ridicat, de fapt, cererea pentru locuințe noi, schimbând, însă, preferințele cumpărătorilor, care doresc acum spații largi, un număr mai mare de camere și terase, case pe pământ sau apartamente incluse în ansambluri rezidențiale complet deservite de diverse tipuri de operatori, de la lanțuri alimentare la oportunități de relaxare.

De acum se caută zone rezidențiale cât mai aerisite, cu perdele verzi extinse și grădini urbane, mai ales în cazul familiilor numeroase, care i-a obligat pe mulți să ia în considerare pentru prima oară un spațiu suplimentar – una sau două camere în plus, în care membrii familiei să-și poată desfășura, neîntrerupt, activități de tip individual.  Calitatea locuirii a devenit una dintre dintre coordonatele vieții cel mai atent și rațional evaluate și proiectate, iar acest fenomen s-a transformat într-o constantă la nivel internațional.

 

City Center Reșița este unicul proiect imobiliar din oraș care corespunde acestor noi standarde, este un concept pe care dezvoltatorii l-au promovat încă de la începutul acestui proiect care devine din ce în ce mai actual.

Apartamentele City Center din Reșița sunt noi și moderne și plusează foarte mult pe ideea de open space, iar acest lucru este avantajos pentru că spațiul comun permite mai multă interacțiune între membrii familiei. La apartamentele noi, balcoanele sunt mai spațioase și de obicei sunt deschise, având mai degrabă rolul de spațiu recreativ și nu de spațiu pentru depozitare.

Cel mai modern complex rezidențial din oraș, situat la doi pași de instituțiile importante ale județului, de școli, grădinițe și zone comerciale, este cu un pas mai aproape de marele final și asta pentru că în momentul de față, se lucrează pe toate fronturile concomitent: structură, închideri, izolare fațadă cu vată bazaltică, finisaje interioare, compartimentare apartamente, instalații electrice și sanitare, instalații de climatizare. Echipele de meseriași execută în paralel lucrări specifice și se acționează concomitent pe toate etajele și tronsoanele clădirii.

Dacă nu ai avut ocazia să vezi un apartament nou garantăm că la capitolul compartimentare excelează. Structura este aerisită și practică. Astfel, se poate folosi toată suprafața și se pot stoca toate lucrurile fără a avea senzația că ne sufocăm în propria locuință. În primul rând au o compartimentare modernă, iar dacă îți dorești câteva schimbări acestea se pot realiza cu puțin efort. În afara pereților de rezistență cărora nu li se pot aduce modificări, restul se pot modifica după preferințele și nevoile proprietarului. Apartamentele noi au de regulă suprafețe mai mari deoarece investitorii construiesc eficient”, au explicat specialiștii de la City Center, care îndeamnă potențialii clienți la o analiză mai atentă a ofertei de pe piață și a planurilor de viitor, un viitor imobiliar ce include mai mult spațiu, confort și siguranță, elemente esențiale vremurilor în care trăim și care se regăsesc cu siguranță în toate imobilele scoase la vânzare de către investitori.

Și pentru că timpul este de cele mai multe ori dușmanul numărul unu, îndeosebi când vine vorba de alegerile importante din viața noastră și suntem cu toții într-o goană nebună după tot ce este mai bun, pe consultanții de vânzări de la City Center, îi găsești de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, la biroul City Center de pe Strada I. L. Caragiale nr. 16, etaj 3 sau îi poți contacta la numărul de telefon 0739 39 50 30, pentru a-ți oferi răspunsuri la toate întrebările tale.