Intervenție spontană pentru SMURD la Caransebeș

explo 1000x200

Edilul-șef al municipiului Caransebeș, Marcel Vela, și directorul Spitalului Municipal din oraș, Gheorghe Borcean, l-au interpelat astăzi pe ministrul de interne. După ce Gabriel Berca a semnat în cartea de oaspeți de la ISU „Semenic”, cei doi caransebeșeni i-au strâns mâna și i-au ajutorul cu încredere.

Pentru că la inaugurarea de astăzi au fost invitați să participe toți primarii localităților unde vor ajunge ambulanțe SMURD, și primarul municipiului Caransebeș, Marcel Vela, a spus prezent. Acesta a fost însoțit de directorul Spitalului Municipal din orașul de pe Timiș și Sebeș, medicul Gheorghe Borcean. „I-am solicitat domnului ministru sprijin pentru repartizarea de personal medical la Caransebeș. În formula actuală, beneficiem numai de serviciul paramedicilor”, a spus medicul Gheorghe Borcean.


Medicul Gheorghe Borcean, alături de primarul Marcel Vela

Răspunsul ministrului a venit prompt și le-a spus reprezentanților din Caransebeș că vor primi tot sprijinul său, însă condiția este să aibă o solicitare în scris. Odată cu înființarea serviciului SMURD, la Caransebeș a fost repartizată o ambulanță de prim ajutor, deservită de paramedici 24 din 24 de ore. În ce privește spitalul din Caransebeș, acesta funcționează din 1971.

banner 970 x 250