Intervenție salvatoare la Caransebeș! În săptămâna patimilor pompierii salvează un suflet de la moarte

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un caransebeșean care amenința ca-și taie venele cu un ciob de la un geam spart și că se aruncă de la fereastră, a fost salvat de către pompierii militari din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Astăzi începând cu ora 09.30 polițiștii din municipiul Caransebeș au avut o intervenție salvatoare la un apel 112. Sesizarea a venit ca urmare a faptului că un bărbat amenința că își va face rău cu un obiect contondent.

Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență la această tentativă de suicid la un apartament de pe strada Ardealului, cu 3 echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de stingere, 1 ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, la fața locului sosind și un echipaj poliție.

Persoana, un bărbat în vârstă de 52 ani, cunoscut ca având probleme psihice, a spart geamul de la o fereastră și cu un ciob amenința că-și taie venele, că se aruncă pe geam și că va da foc și unei butelii cu gaz, aflată în interiorul apartamentului lângă ușa de la intrare.

promovare banner maxagro

S-a evaluat rapid situația, încercările de a vorbi cu persoana și a o determina să renunțe la acțiunile sale eșuând, echipajele de pompieri fiind pregătite să intervină atât prin exteriorul cât și prin interiorul blocului, iar când aceasta a fost gata să se arunce pe geam, au spart ușa și un pompier l-a prins în ultimul moment. Bărbatul a fost imobilizat imediat, acesta fiind în stare psihomotorie agitată și prezentând plăgi tăiate la nivelul gâtului și membrelor superioare acordându-i-se primele îngrijiri medicale și transportat ulterior de către echipajul SMURD la spital, în stare stabilă”, se arată în cadrul comunicatului emis de ISU Caransebeș.

Pompierul salvator este plutonierul adjutant Ferugean Ionut este cel care a tras bărbatul de la moarte în ultimul moment. Salvatorul alături de întreaga echipă din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș care a intervenit pentru salvarea bărbatului, cu siguranță că bifează o reușită din punct de vedere sufletește, acum în săptămâna patimilor.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/