Interlopul romantic cu inima de poet!

Flacăra iubirii nu s-a stins odată ce o condamnare de 15 ani a atârnat pe spatele iubitului. Aceasta este povestea șefului grupului infracțional din Reșița, Bogdan Bujor, și a concubinei acestuia, Florina Urziceanu.

Imediat după ce perioada de arest a lui Bogdan Bujor creștea de la o înfățișare în fața instanței la alta, Florina Urziceanu, cea care a scăpat de arest din cauza faptului că era gravidă la momentul arestării, și conducătorul grupării cu țelul de a-l anihila pe cunoscutul om de afaceri Cătălin Radu și-au pus pirostriile. Unul dintre motivele acestei decizii, pe lângă dragostea dintre cei doi, a fost faptul că doar în calitate de soție Florina Urziceanu, acum Bujor, avea voie la vizite conjugale în închisoare.

Se pare că soții Bujor se iubesc chiar dacă unul se bucură de aerul din libertate, iar celălalt se află închis după gratii. Bogdan Bujor îi face o serie de surprize soției sale, printre care se numără și o felicitare cu dedicație în prag de sărbători scrisă chiar de mâna lui: „Moșul vine și la tine/ A vorbit întâi cu mine/ Pentru că ai fost cuminte/ Moșul și-a adus aminte/(…)Florina pe ea, o cheamă/ E o fetiță fără teamă/E cuminte și loială/ Frumoasă. E și specială./ Dragoste! Moșu’ a venit!/ L-a trimis au tău iubit/ Sper ca acuma să zâmbești/ Mulțumesc că mă iubești”, apare scris pe felicitarea postată de Florina Bujor pe pagina ei de Facebook.

1000x100 casa brutarului

Amintim faptul că Bogdan Bujor a fost condamnat de către instanța cărășeană la 15 ani de închisoare, iar cei doi aflați în subordinea lui, Randi Tokar şi Ciprian Rîpanu, la câte zece ani de închisoare. Florina ex Urziceanu, în calitate de complice, a fost condamnată la trei ani cu suspendare, sub supraveghere pentru opt ani de zile.