Interlopul din Dealul Crucii, arestat!

Temutul Ocsi şi alte cinci persoane au ajuns în arest preventiv după scandalurile de săptămâna trecută. Reglările de conturi din mijlocul străzii, extrem de violente, nu au rămas nepedepsite.

UPDATE

Tribunalul Caraş-Severin a respins recursurile declarate de cei şase indivizi, astfel că, cel puţin timp de 29 de zile, ei vor rămâne în arest preventiv.

Poliţia a făcut publice imagini şocante petrecute în miezul zilei. Tânărul Giorgio Iorga s-a baricadat în casă şi a scos pistolul pe geam trăgând într-un grup înarmat cu bâte, care voia să-i aplice o corecţie. Toate geamurile i-au fost făcute praf, precum şi un ATV pe care îl avea parcat în faţa casei. De partea cealaltă, câţiva dintre oamenii lui Ocsi au ajuns la spital împuşcaţi în mâini şi picioare. Câteva zile mai târziu, mascaţii au descins în locuinţele tuturor celor implicaţi în scandal. Giorgio Iorga e cercetat în libertate pentru cele întâmplate. „Nu s-a dispus nicio măsură preventivă în cazul clientului meu. S-a început în schimb urmărirea penală pentru deţinere şi uz de armă neletală. Pot să vă spun că a folosit un pistol cu bile de plastic pentru a se apăra. A fost în legitimă apărare după ce a izbucnit acel conflict spontan”, a declarat avocata Loderana Sabo.
În schimb, Komnyes Ocsi Şafar, Nicolae Clapă, Isvan Şafar, Iosif Şafar, Bogdan Şafar şi Viorel Rostaş au primit la Judecătoria Reşiţa mandate de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile. Poliţiştii nu au ridicat numai arme şi cătuşe în urma percheziţiilor, ci şi cantităţi impresionante de alcool de contrabandă, găsite în localul lui Ocsi.