Interlopii s-au îmbolnăvit în arest!

Dan Mîndriloiu, Alin Hoţa şi Dan Ivănescu cer Tribunalului Caraş-Severin să-i judece în stare de libertate. Pentru a fi mai convingători, depun la dosarul cauzei un braţ de documente.

Cei trei indivizi pe care procurorii de la Crimă Organizată îi acuză în principal de constituire de grup infracţional organizat şi şantaj vin astăzi la primul termen de fond al procesului. Magistraţii s-au pronunţat deja cu privire la necesitatea menţinerii stării de arest preventiv dispusă în cazul lor, dar avocatul Cosmin Bolosin încearcă şi astăzi să obţină punerea lor în libertate. De data asta, folosind o altă strategie. „Voi depune un set de acte în circumstanţiere, pentru toţi cei trei inculpaţi. Mă refer la acte medicale, caracterizări de la vecini şi altele. Vrem să arătăm că unii dintre ei au copii minori în întreţinere, nu sunt un pericol social, sunt oameni bine integraţi în societate, având un comportament social de invidiat. Mai mult, Mîndriloiu suferă de anumite afecţiuni şi boli şi e oportună judecarea lui în libertate”, a declarat avocatul Bolosin.
Procurorii DIICOT îi descriu însă exact pe dos pe Mîndriloiu, Ivănescu şi Hoţa. Primii doi au mai fost condamnaţi, după ce, în perioada anilor 1992-1995, au premeditat împreună şi împuşcat trei oameni, unul chiar mortal.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla ce se întâmplă azi în sala de judecată!