Întâmpină primăvara cu Dacus Caransebeș

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Primăvara aduce cu ea cele mai bune oferte pentru grădină și nu numai, doar la Dacus Caransebeș. De la pomi fructiferi, la sere de plante și tot ceea ce înseamnă ajutor în grădină, toate ofertele sunt de acum la îndemâna clienților.

Ofertele speciale sunt valabile până în 21 martie, timp suficient pentru a vă decide și pentru a cumpăra cele mai bune produse din magazinul de bricolaj situat în Caransebeș. Sunt peste 270 oferte speciale la pomi fructiferi, arbuști ornamentali, butași viță de vie, semințe, diverse unelte pentru grădinărit, scule electrice, materiale de construcții și multe altele.

De asemenea folia pentru solar la DACUS se găsește (UV rezistentă cu o lățime de 4,2 m) la prețul de 7.90 lei/metru liniar. La DACUS cei interesați pot alege din mai multe solarii, tip tunel, cu dimensiuni variate: 2 x 3 x 2 m, 2.5 x 4 x 2 m, 3 x 4.5 x 2 m sau 3 x 6 x 2 m, cu cadru metalic din oțel zincat, cu copertină: polietilenă 140 gr., ferestre pentru ventilare, totul la un preț foarte bun. Și pentru că sezonul răsadurilor se apropie DACUS te pregătește de grădinărit cu o gamă bogată de semințe de legume, flori și plante aromatice, la prețuri începând cu 1,09 lei.

publicitate tmc 640

DACUS, cel mai mare magazin de bricolaj din Caransebeș  are o grădina exterioară pregătită pentru iubitorii de flori, ornamente și aranjamente, un mini garden center cu peste 50 de flori, arbori și arbuști ornamentali. Cel mai mare magazin de bricolaj din zona Caransebeș, are, de asemenea o gamă variată de produse dispuse într-un spațiu generos de expunere: 4.500 m.p. în interior, o grădină exterioară de 600 mp, un depozit de materiale grele de 2000 mp. Sunt peste 15.000 de motive să vii în magazin: de la produse de grădinărit, materiale de construcții, decorațiuni pentru casă, electrocasnice, unelte până la echipamente de protecție și multe altele.

publicitate Timisoara banner maxagro