Instrumentele medicale produse la Caransebeș pleacă în toată Europa!

Peste 30 de noi locuri de muncă au fost create pentru tinerii din municipiul de pe Timiș și Sebeș, în urma unei noi investiții private în domeniul stomatologiei.

D&D Politec din Germania va produce la Caransebeș instrumente medicale, stomatologice, pietre de polizat și șlefuit, precum și dispozitive, aparate și instrumente medicale.

Hala de producție de la ieșirea din municipiu spre Oțelu Roșu a fost deschisă în urmă cu două luni și de atunci au început lucrările de testare a aparaturii și de inițiere a angajaților în acest domeniu.

Vela si investitor la caransebes

Este o investiție la început de drum, care are mari perspective de extindere, deoarece omul de afaceri Denis Wetter Daniel a cumpărat și terenurile învecinate cu actuala hală de producție pentru a se dezvolta. Este și o șansă pentru tineri să rămână în Caransebeș, să aibă un loc de muncă cu condiții excelente și satisfacții materiale”, ne-a declarat primarul Marcel Vela la finalul inaugurării fabricii.

Acesta a mai spus că investiția, de peste 300 de mii de euro pentru ridicarea și dotarea halei, contribuie la dezvoltarea economică a Caransebeșului. Întreaga producție va merge la export, oamenii de afaceri precizând că piesele medicale vor ajunge în 20 de țări.