Instalații noi de încălzire pentru două școli din Caransebeș

centrale noi caransebes

A fost nevoie de investiții noi în două unități de învățământ din municipiul de pe Timiș și Sebeș, unde, în iernile trecute, din cauza centralelor vechi, temperaturile din clase nu au fost dintre cele mai optime.

Au fost finalizate lucrările de montare a unor centrale termice noi la Școala Gimnazială Nr. 2 și Școala de Muzică din municipiul de pe Timiș și Sebeș, anunță reprezentanții administrației locale. Aceștia dau asigurări că, de acum, elevii nu vor mai resimți frig în sălile de curs.

„Pentru a nu mai fi problemele cu căldura în clase, Primăria Caransebeș a finalizat lucrările de montare a unor centrale termice noi la Școala Generală Nr. 2 din cartierul Pipirig și la Școala de Muzică de la Colegiul Național «C.D. Loga», acolo unde a fost montată și o pompă de apă. Investiția e realizată doar din fonduri de la bugetul local, iar elevii nu vor mai avea în această iarnă și în cele ce vor urma probleme cu căldura în sălile de clasă. Centralele înlocuite acum cu unele noi aveau o vechime de peste 20 de ani.”, transmit reprezentanții Primăriei Caransebeș.