Înșelăciune! Au cumpărat droguri, au fumat ceaiuri!

Mărturii incredibile ale consumatorilor de droguri în fața organelor de cercetare penală! L-au turnat pe unul dintre dealeri că i-a înșelat. 

Trei grupări de traficanți de droguri sunt anchetate într-un singur dosar după deschinderile DIICOT Caraș-Severin din luna iulie, când zeci tineri din Reșița și Timișoara au fost ridicați în cadrul unei ample acțiuni de combatere a traficului de droguri de risc și de mare risc. Printre cei care răspund astăzi în fața legii pentru constituirea unui grup infracțional organizat se află și Denis Lengyel, un tânăr din Reșița de care mulți adolescenți consumatori s-au plâns organelor de cercetare penală. Pentru că i-a tras în piept.

Robert Badea, zis Robicu, era unul dintre dealeri, furnizor de droguri și pentru Denis Lengyel, care mai apoi le plasa consumatorilor, în special tinerilor și chiar minorilor din centrele de plasament din Reșița. Afacerea a durat doar câteva luni, deoarece Lengyel a început să-și înșele clienții. A început să le dea țepe consumatorilor, fie le vindea ceaiuri, fie le lua banii cuveniți pentru droguri și ulterior nu le mai dădea nimic, s-au plâns cei audiați procurorului DIICOT. Robicu l-a scos astfel din afacere pe Lengyel, dar nu înainte ca oamenii legii să înceapă monitorizarea celor trei rețele.

leader board 728 x 90 px