Înscrieri în USR: „Fii primarul sau consilierul din localitatea ta în 2024!”

USR Caraș-Severin așteaptă membri noi. Se fac înscrieri în USR.
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

USR Caraș-Severin îi invită pe toți cei care doresc să facă o schimbare în comunitatea lor și implicit în județ să se înscrie în partid.

USR Caraș-Severin are porțile deschise pentru cei care se simt dezamăgiți de coaliția PSD – PNL și care doresc să schimbe ceva în localitatea lor. „Vrei să te implici în comunitatea ta? Vrei să schimbi lucrurile în Caraș-Severin? Ești gata să faci o schimbare în localitatea ta? Alătură-te echipei USR Caraș-Severin și fii primarul sau consilierul USR din localitatea ta în 2024!”, transmit reprezentanții USR.

Pentru a facilita comunicarea cu publicul, cei din USR au pus la dispoziție și un număr de telefon prin intermediul căruia se pot programa inclusiv întâlniri cu oamenii care doresc să afle mai multe despre planurile Uniunii Salvați România în Caraș-Severin. Numărul de telefon este 0770 305 070.

„Ne întâlnim cu oamenii și în teren și punem la dispoziție și numărul de telefon al partidului, dacă doresc să avem o discuție telefonică în prealabil, să stabilim întâlniri. Încercăm prin colegii noștri care au cunoștințe, au rude în anumite comune să găsim oameni care doresc să facă o schimbare în comunități, oameni care s-au săturat de coaliția PSD – PNL și doresc să facă pasul către USR.”, spune Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

Primul pas pentru cei care doresc să se înscrie în partid se poate face accesând linkul – usr.ro/inscriere.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/