Hurduzeu nu intervine între Borcean și Pasere! Nu încă!

borcean felix și bebe pasere, ruptura definitiva
banner publicitar

Președintele PSD Caraș-Severin le mai acordă timp primarului PSD și viceprimarului Pro România din Caransebeș să își dea mâna și să facă echipă pentru alegerile din 2024!

Felix Borcean și Bebe Pasere nu mai au niciun fel de colaborare, niciun fel de dialog, în ciuda faptului că între cele două formațiuni politice există la nivel de Caraș-Severin un protocol de colaborare, iar la anul PSD e pregătit să absoarbă cu totul Pro România. „Caransebeșul cred că este singura localitate unde nu funcționează acest protocol de colaborare. Eu cred totuși că până la urmă și Felix, și Bebe Pasere sunt suficient de lucizi și cu experiență. Și Bebe Pasere a acumulat în această perioadă suficientă experiență în administrația publică locală, Felix este la al doilea mandat, eu cred că ambii pot da dovadă de înțelepciune și pot gândi împreună pentru perioada care a rămas până la sfârșitul mandatului. Mai cred că pot gândi împreună și o candidatură la următoarele alegeri locale.”, a comentat Silviu Hurduzeu, liderul social-democraților cărășeni, situația tensionată dintre cei doi.

Primarul Borcean i-a retras toate atribuțiile viceprimarului Pasere, iar în ședințele de Consiliu Local contrele dintre ei sunt tot mai dese. Hurduzeu așteaptă ca orgoliile să se mai tempereze. „Ar trebui să își rezolve singuri problemele, pentru că nu aș vrea să fim noi, de la nivelul conducerii organizației județene, ca un fel de dădacă și în niciun caz ca un tătuc. Departe de mine această ipostază. Am fost tot timpul de principiul ca oamenii să își rezolve probleme între ei. Sigur, dacă nu se poate acest lucru, evident că atunci putem interveni pentru a găsi care sunt punctele care ne unesc și în niciun caz punctele care ne despart.”, a mai spus președintele PSD Caraș-Severin.