Înscrieri gratuite pentru un viitor frumos. Singurul liceu privat de aviație din țară te așteaptă!

Elevii care doresc să se înscrie la Liceul Tehnologic „Max Ausnit” din municipiul Caransebeș în anul școlar 2019-2020 pot face asta gratuit. Liceul a primit o sponsorizare care va merge direct spre educația elevilor.

Gabriel Olariu, cel care investește în dezvoltarea Aeroportului Caransebeș, ne-a precizat că până acum s-au înscris 8 elevi:
„Scopul nostru este să putem instrui elevi capabili, care-și doresc să învețe această meserie, pentru că la finalul liceului vor putea lucra oriunde în lumea asta pe mecanică în aviație și de aceea le oferim toate condițiile la Aeroport, în cadrul liceului să poată acumula cât mai multe cunoștințe în aceasta materie vastă.”, ne-a declarat Gabriel Olariu.

Înscrierile se fac până în 5 septembrie, iar pentru ca o clasă să se poată constitui, este nevoie de minimum 10 elevi. Menționăm că primul ciclu de elevi a încheiat clasa a IX-a cu ore de practică în domeniul mecanicii aparatelor de zbor. De asemenea, 4 elevi care au început să piloteze avioanele de mici dimensiuni sunt și elevi ai Aeroclubului României și vor obține brevetul de aviație după un examen teoretic și practic.