Înnebunit de dragoste incestuoasă! Un reșițean a făcut scandal monstru din iubire pentru nepoata sa

amenintari cutit timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Locatarii unui bloc din cartierul reșițean Moroasa au fost treziți după miezul nopții de urletele unui vecin, orbit de aburii alcoolului și de dragostea neîmpărtășită pentru nepoata sa.

Jandarmii cărășeni au fost chemați să intervină azi-noapte, după ora 2.00, la un scandal izbucnit într-un bloc din Moroasa. Un bărbat de 46 de ani, având asupra sa 3 cuțite, amenința cu moartea pe oricine îndrăznea să se apropie de el. După circa 25 de minute de negocieri și încercări repetate de a intra în scara blocului, jandarmii au reușit să îl imobilizeze pe scandalagiu.

promovare banner maxagro

Bărbatul locuia cu nepoata sa și mama acesteia. S-a stabilit că, amețit de aburii alcoolului și îndrăgostit de nepoata sa de 33 de ani, era nemulțumit că femeia nu voia să stea de vorbă cu el. Așa că s-a decis să o ucidă și să își ia apoi viața. În momentul în care jandarmii au încercat să intre în bloc, omul și-a provocat mai multe răni cu cuțitul în zona abdomenului, fără să-și pună viața în pericol. După ce a fost imobilizat, scandalagiul dezamăgit în dragoste a fost dus cu ambulanța la spital pentru îngrijiri.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/