Înfrângere surprinzătoare pentru rosso-neri! Promovarea, tot mai departe!

explo 1000x200

CSM Reșița a pierdut astăzi, la Rovinari, cu Pandurii II Târgu Jiu, scor 1-2 (1-1), primul meci oficial al anului și s-a depărtat de liderul Național Sebiș, care are acum +5 în fruntea clasamentului.

Primul joc din returul Ligii a III-a de fotbal părea a fi o simplă formalitate pentru trupa antrenată de Leo Doană, chiar dacă la Rovinari n-au făcut deplasarea Breșneni, Călin și Covăsală, primii doi suspendați, iar cel din urmă accidentat. În fața unei echipe care era dată ca și retrasă din campionat, cu probleme financiare grave resimțite și la echipa de primă ligă, rosso-nerii s-au crezut învingători mult prea devreme, iar asta i-a costat scump. Keita a deschis scorul în minutul 18, dar de aici încolo prestația CSM-ului a fost destul de subțire. Gorjenii au egalat până la pauză, iar în minutul 67 au reușit și golul victoriei.

Sâmbăta viitoare, CSM primește în Valea Domanului vizita liderului, Național Sebiș. Orice alt rezultat decât victorie îi scoate, practic, pe rosso-neri din lupta pentru promovare. Oficialii clubului rămân în continuare optimiști, fiind convinși că lupta se va da până în ultimele etape. „Ținând cont de toți factorii, sunt foarte supărat. Ne-au lipsit foarte multe lucruri astăzi. Dar așa se întâmplă când tratezi adversarul cu superficialitate. Ne-am crezut dinainte câștigători. Diferența a făcut-o atitudinea. Am fost superficiali. Meciul de sâmbătă, cu Sebișul, e capital. Nu e nimic pierdut, dacă vom câștiga ajungem la aceeași situație care era înainte de meciul de azi, dar nu ne mai ajută decât victorie. Se vor mai întâmpla probabil surprize, dar dacă nu câștigăm ar trebui să stăm prea mult la mâna altor, vom depinde prea mult de alte rezultate”, a declarat Gheorghe Popa, directorul sportiv al clubului pentru csmresita.com.

banner 970 x 250