Infractorii din Anina sunt încă liberi!

În cazul bărbatului de 51 de ani care a fost la un pas de a-și pierde viaţa fără motiv, încă nu s-a făcut dreptate. După o săptămână de la incident, agresorii sunt încă în libertate.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, împrejurările în care a avut loc incidentul din oraşul Anina ridică anumite semne de întrebare şi, tocmai din acest motiv, cercetarea se află încă în derulare. Se pare că şocanta poveste a bărbatului înjunghiat le-ar ridica oamenilor legii unele semne de întrebare.

,,Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc evenimentul, pentru a se lua măsurile legale ce se impun, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe”, explică agent principal Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Reamintim că bărbatul a fost înjunghiat în gât, în urmă cu o săptămână, în plină stradă, fără niciun motiv. Acesta se îndrepta spre mama sa, să o ajute la curăţenie, când o maşină suspectă s-a oprit în dreptul său.

CITEŞTE ŞI:Înjunghiat fără motiv în mijlocul drumului!