Infotrafic pentru 3-6 decembrie: vor fi restricții de circulație

În perioada 3-6 decembrie, pe ruta DN 56 (Calafat Pod P.T.F) – Nădlac 2 P.T.F (județul Arad) se desfășoară un transport care depășește gabaritul standard. 

Transportul are următoarea ruta: DN56 (Calafat Pod P.T.F) (județul Dolj) – Maglavit – DN56A – Maglavit – Vânju Mare -DN6 – Centura Drobeta Turnu Severin – DN6 – Domașnea – Varianta de ocolire Caransebeș – DN6 – Varianta de ocolire Lugoj – A6 – A1 – Nădlac 2 P.T.F (județul Arad).

Vehiculul transportă un transformator pentru sistemul energetic național. Lățimea maximă a vehiculului este 3,50 m, iar viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care va asigura însoțirea vehiculului. Potrivit OUG 195/2002, vehiculele care depășesc gabaritul în circulația pe drumurile publice trebuie să circule cu viteza maximă de 70 km/oră.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase sau avertizări de cod.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere , la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, pe pagina www.cnadnr.ro – accesând căsuța din stânga și pagina de facebook https://www.facebook.com/cnadnr/ (Twitter- @CNADNR).