Informatica Timișoara a câștigat ultimul meci din finalul sezonului regulat. Alb-violeții au intrat în play-off de pe locul 5

Echipa de futsal Informatica Timișoara a încheiat sezonul regulat cu un succes pe teren propriu la scorul de 5-3 cu Gloria Buzău. Deținătoarea titlului de campioană a terminat sezonul regulat cu 31 de puncte, pe locul 5, și a fost repartizată în Grupa 1 din play-off, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc și Dunărea Călărași.

Partida cu buzoienii a fost tranșată în mare parte de golurile lui Stojan Milovac. Primul gol al Timișoarei l-a marcat însă celălalt jucător de câmp sârb, Marko Bogdanovic, în minutul 14. Milovac a mărit avantajul, dar la pauză s-a intrat cu 2-1, deoarece cu mai puțin de două minute înainte de încheierea primei reprize, Andrei Cârstea a înscris pentru Buzău. Milovac a mărit ecartul alb-violeților la 3-1 în repriza secundă, dar același Cârstea a contribuit la revenirea la 3-2 a oaspeților. Un autogol al lui Zabar Kovacs a dus la egalitate, dar Stojan Milovac a mai înscris de două ori și a adus victoria Informaticii.

Informatica a terminat sezonul regulat pe locul 5 și a fost repartizată în Grupa 1 din play-off, cu prima clasată, Imperial Wet Miercurea Ciuc, și echipa de pe locul 4, Dunărea Călărași. Timișoara a intrat în grupă cu 0 puncte, călărășenii, cu 1, iar ciucanii, cu 3. Fiecare echipă va juca cu fiecare, tur-retur. Primele clasate din fiecare grupă vor juca finala mare, iar cele de pe locul secund vor disputa finala mică. În Grupa 2 se întâlnesc United Galați, Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc.

Informatica Timișoara va disputa primul joc din play-off luni, 1 aprilie, de la ora 18, la Călărași.