Informare despre finanțarea TimCultura2023

festival of lights

În paralel cu programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii coordonat de Primăria Timișoara, Consiliul Județean Timiș finanțează TimCultura2023. Despre cum se impart banii, puteți afla la o primă sesiune de informare.

„În vederea pregătirii demarării Programului TimCultura din anul 2023 și pentru o bună desfășurare a procesului de finanțare, Consiliul Județean Timiș organizează în data de 26.01.2023, ora 14.00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, o sesiune de informare privind Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural – artistice și de tineret”, anunță CJ Timiș.

Sunt invitate să participe toate persoanele implicate în elaborarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă acordată de CJT, atât din cadrul unităților administrative teritorale cât și din partea ONG-urilor și fundațiilor.

Pentru documentare, Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural – artistice și de tineret poate fi consultat aici.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/