Finanţare deschisă pentru proiecte care susţin moştenirea TM2023

stiri timisoara capitala europeana a culturii 2023 tm2023
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Consiliul Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă al județului, deschide din 16 iulie apelul de finanțare „Timișoara.Next”.

„Timisoara.Next” urmărește consolidarea impactului obținut în urma derulării proiectelor culturale organizate în 2023 sub egida Capitalei Culturale Europene. Suma alocată prin intermediul apelului este de 1.738.929 lei. Plafonul maxim care poate fi primit pentru un proiect este de 250.000 lei. Fondurile provin de la bugetul de stat, prin Ministerul Culturii.

Principalele arii tematice eligibile sunt: artele spectacolului (teatru, dans, muzică) și arte vizuale (pictură, sculptură, design, grafică, arte decorative, street art, fotografie). Vor fi acceptate și proiecte din sfera multimedia, artă și tehnologie (artă digitală, video art, film), literatură, dar și proiecte interdisciplinare și colaborative.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Apelul este deschis atât organizațiilor care au aplicat prin programul Timișoara 2023, Secțiunea Light over Borders, cât și proiectelor culturale noi. Sesiunea se adresează persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale/familiale sau persoanelor juridice de drept privat ori public, cu excepția persoanelor juridice de drept public aflate în subordinea CJ Timiș.  Se pot încadra la finanțare evenimentele care au potențialul de a spori profilul cultural al Timișoarei și județului,  inițiative care atrag vizitatori sau pot crea oportunități de dezvoltare a unor rețele de colaborare la nivel internațional.

Înscrierile au loc în perioada 16 iulie, ora 8.30 – 31 iulie, ora 16.30 și se desfășoară online aici. Detalii suplimentare referitoare la documentații, calendar, precum și Ghidul solicitantului pot fi găsite aici.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/