INEDIT. Splendidele doamne pe patru roţi defilează pe podiumul spectaculos al Clisurii Dunării

Spre mijlocul lunii septembrie, posesorii și pasionații de automobile și motociclete de epocă din vestul țării sunt invitați să ia parte la un eveniment de excepție găzduit într-unul din orașele județului Caraș-Severin. „Retro Route 57” este un prilej deosebit în a îmbina bucăți de istorie cu splendoarea zonei Clisurii Dunării.

Inițiatorii demersului, Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin și Iron Gates Adventures, în parteneriat cu instituția culturală din orașul de la malul Dunării, au avut senzaționala idee de a împleti pasiunea pentru vehiculele de epocă cu peisajele feerice din zona Clisura Dunării. Astfel, în data de 12 septembrie, startul „Retro Route 57” va fi dat pe Faleza Dunării din localitatea Moldova Nouă, primirea invitaților fiind programată în intervalul orar 10.00-11.00, după care, începând cu ora 13:00, splendidele doamne pe două sau patru roți vor defila în voie pe o distanță de 30 de km, punctul de sosire fiind Satul Lacustru din comuna Berzasca, totul spre bucuria și încântarea privitorilor.

Pentru a nu rata niciun element din frumuseţea peisajelor inedite și nici din strălucirea de altădată a pieselor de istorie mobile, acestea vor fi imortalizate cu ajutorul instrumentelor specifice secolului XXI.

Informațiile suplimentare și detaliile cu privire la evenimentul automobilistic pot fi obținute la numărul de telefon: 0722 280 028, persoana de contact fiind Andrei Rotaru, reprezentant Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

Sursa foto principal: debanat.ro.