Inedit! Filme pentru mămici și tătici însoțiți de bebeluși la Cinema Victoria din Timișoara

tom hanks
po 1000x100px (4)

Cinema Victoria din Timișoara a pregătit o serie de proiecții la care pot participa mămici și tătici însoțiți de bebeluși. „Un bărbat pe nume Otto”, în care joacă Tom Hanks, este primul film dedicat părinților.

Reprezentanții Cinema Victoria, aflat în Piața Bălcescu din Timișoara, s-au gândit și la proaspeții părinți. Astfel, din această lună, vor avea loc proiecții de filme la care pot participa mămici și tătici însoțiți de bebeluși.

Ai devenit mămică de curând și ți-e dor de o ieșire culturală, dar eziți să mergi cu bebe pentru a nu-i deranja pe ceilalți? Vino la Victoria, am pregătit ceva special pentru tine! „CineMami” e o serie de proiecții la care să te poți relaxa în faţa unui film bun, în timp ce bebe doarme, mănâncă sau… gângurește. Nicio grijă, în sală vor mai fi doar persoane înţelegătoare: mămici, dar şi tătici dacă doresc să participe. Filmele proiectate în această serie se adresează părinților, însă, pentru confortul bebelușilor, în sala de cinema lumina va fi parțial aprinsă, iar sonorul filmului va fi dat mai încet. În holul de la intrare, vei găsi spațiu suficient pentru cărucioare și câteva scaune pe care te poți așeza dacă ai nevoie de o pauză de la film, iar în baie, o masă de înfășat și câteva produse necesare îngrijirii bebelușilor”, a informat Cinema Victoria.

Primul film dedicat părinților va fi proiectat miercuri, 8 martie, de la ora 16.00. Este vorba de „Un bărbat pe nume Otto”, o poveste emoționantă și amuzantă despre prietenia care poate transforma chiar și un bătrânel morocănos, interpretat de Tom Hanks.

Proiecțiile din cadrul seriei „CineMami” se adresează exclusiv părinților cu bebeluși. Îi rugăm pe ceilalți spectatori să se orienteze spre alte proiecții din programul nostru”, a detaliat Cinema Victoria.