INEDIT. Artă din doze de aluminiu reciclabile, expusă la Iulius Town

Poate nu vă vine să credeți, însă dozele de suc din aluminiu pot deveni o operă de artă! Da, ați auzit bine. Mai multe opere realizate de artiști români din dozele reciclate au fost transformate în tablouri și pot fi admirate în Atriumul din Iulius Mall până sâmbătă, 5 septembrie.

Ingenioasele opere sunt dovezi clare că reciclarea este benefică și că aceasta poate transforma lumea într-o operă de artă. Creațiile au primit nume jucăușe, iar unele dintre ele sunt veritabile interpretări ale operelor de artă renumite în toată lumea. Asociația Alucro a pus la cale acestă inițiativă, iar tablourile au fost selectate în urma concursului național Can Art&Design Festival.

,,Te-ai gândit vreodată că doza din care tocmai ai terminat sucul poate deveni o operă de artă? Vino în Iulius Town să vezi cum recipientele din aluminiu prind o altă formă și, totodată, căpătă un alt rol, în mâna unor artiști români! Zâna Reciclina, portretul lui Salvador Dali, Poem Dadaist sau reinterpretarea operei Sărutul sunt câteva dintre piesele excepționale realizate de artiști români din toată țara. Vino la Iulius Town să vezi cum poți recicla dozele din aluminiu într-un mod special și descoperă expoziția 100% ecologică!”, transmit cei de la Iulius Town.